NOVÝ POHĽAD NA VÝKON ŠPORTOVCA CEZ JEHO PSYCHOSOMATIKU

VYSKÚŠAJTE DIAGNOSTIKU A HARMONIZÁCIU POMOCOU REVOLUČNEJ TECHNOLÓGIE ERI QLife.

V týchto dňoch finišujú u nás súťaže kolektívnych športov, futbal, hokej, volejbal, hádzaná. Práve toto obdobie je pre vrcholové kluby, tímy, profesionálnych športovcov najdôležitejšie. Často sa rozhoduje nielen o tituloch, postupujúcich, či vypadávajúcich, ale veľakrát je to aj o trénerskej, či hráčskej budúcnosti, nových prestupoch a zmluvách. Ak sa opýtame akéhokoľvek športovca, v tomto období chce mať vrcholnú formu, dosahovať najlepšie výkony, skrátka predať všetko to dobré, čo natrénoval počas dlhých zimných sústredení a odmakal na každom tréningu. Ak sú reálne výsledky odlišné s predstavou majiteľov, trénerov, fanúšikov, poväčšine je zle, prichádzajú sankcie, nepopulárne opatrenia, vypadnutie zo základnej zostavy, či ukončenie spolupráce. Netreba si nahovárať, že na Slovensku je to iné, ako v zahraničí, skôr by som povedal, že u nás sa s trpezlivosťou vôbec nekamarátime a tak o prekvapujúce vyhadzovi, či iné radikálne riešenia nie je núdza.

Aj na základe takýchto skúseností, som ako mentálny tréner často konfrontovaný ešte zaujímavejšími požiadavkami majiteľov klubov, trénerov alebo samotných športovcov. Najčastejšie prianie a žiadosť je, aby som dostal ich výkon, či schopnosť víťaziť v priebehu pár chvíľ, sedení, či krátkej prednášky s tímom. Občas je to ozaj zaujímavé a na základe prežitého som zvykol s dávkou humoru hovoriť: „Že plním nemožné na počkanie a zázraky do troch dní“.

Žijeme informačnú a dátovú dobu. Určite ste si všimli, že mnoho úspešných trénerov a športovcov pracuje s veľkým množstvom dát, ktoré zbierajú od športovcov na základe rôznych technológii, najčastejšie patriacich do skupiny informácii o kondičnej pripravenosti, sily, vytrvalosti, či rýchlosti.

Som rád, že vám môžem predstaviť novú technológiu, ktorá pracuje so psychosomatikou a na základe toho vieme hravo prísť na príčiny rôznych stavov, ktoré vedú k zníženiu výkonnosti, či priamo boľačiek na fyzickom tele. Jedná sa o prístroj ERI QLIFE, kde bola využitá technológia umelej inteligencie a cloudového zdieľania, čo umožňuje veľmi rýchlu diagnostiku športovca, všetkých jeho psychosomatických a fyzických orgánových systémov. Na základe prvotného skríningu-obrazu športovca vieme rýchlo odhaliť prvotný problém, ktorý ďalším rozkrývaním a odhaľovaním príčin, neskôr harmonizujeme.

Výhodou tohto prístroja je rýchlosť diagnostiky, práca s viacerými úrovňami a orgánovými systémami a čo je najdôležitejšie, prístroj ponúka harmonizáciu-kompenzáciu všetkých nameraných nezrovnalostí, čiže „riešenie a liečenie“ nezrovnalostí psychiky a fyzického tela.

Veľký prínos vidím v komplexnosti tejto technológie a jej hĺbkovej analýzy.  V prírode, všetko so všetkým súvisí, vzájomne sa prepája a prelína. Ak na to zabúdame a riešime len nejakú vybranú časť, tému, problém, môže sa stať, že to bude mať len krátkodobý efekt a výkon športovca, či jeho vitalita sa rozkolíše a opäť spadneme dole.

Za seba som rád, že takéto technológie nám pomáhajú a vedia veľmi jasne pomenovať a ukázať stav vecí a pomáhajú presvedčiť ľudí, ktorí veria len tomu čo vidia, či je napísané a zaznamenané „čierne na bielom“. V tomto prípade sa nám stav športovca zobrazí farebne na bielom a každá farba má svoj špecifický význam.

Takže teším sa na spoluprácu s vami, na vaše príbehy, na odhaľovanie príčin vašich mentálnych, telesných, či výkonnostných problémov a na váš úsmev po skvelom športovom výkone, oslave titulov, či medailí zo súťaží, ktoré sú pre váš život športovca, tak dôležité…

Miroslav Mackulín, inšpirované životom…

0915 914 943, mojkouc.com

Páčil sa Vám článok? Prepošlite ho ďalej: